Kanta-asiakkuus

cashback-partnerTurun Silmäexperttien veloituksettomalla Cashback -kortilla pääset nauttimaan vaihtuvista tarjouksista myymälässä ja saat rahaa takaisin ostoksistasi Cashback World -yhteistyöyrityksissä sekä keräät Shopping Points -pisteitä erikoistarjouksiin.

Kanta-asiakkuus on ilmainen. Saat liittyessäsi Cashback kanta-asiakaskortin ja voit ladata maksuttoman cash back world älypuhelinsovelluksen puhelimeesi, jolloin sinulla on kortti aina mukanasi. Ostosten tekeminen Cashback-kortilla on helppoa esittämällä kortti ostoshetkellä tai kertomalla vain puhelinnumerosi.

Kanta-asiakkaanamme voit myös tehdä ostoksia ja saada kanta-asiakasetuja muista ohjelmaan kuuluvista yhteistyöyrityksistä. Cashback kanta-asiakasohjelma toimii 47 maassa ja pitää sisällään yli 300 000 ostospaikkaa. Lisäksi voit hyödyntää n.10 000 verkkokauppaa mm. hotel.com, ebookers jne.

Toimi näin:

  1. Nouda liikkeestämme Turun Silmäexperttien maksuton kanta-asiakaskorttisi.
  2. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös tästä ja sekä ladata maksuttoman älypuhelinsovelluksen puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta. Sovelluksessa sinulla on kortti aina matkassa mukana. Ostosten tekeminen Cashback -kortilla on helppoa. Sinun tulee vain esittää korttisi ostosten tekohetkellä!

Kortti käy myös lukuisissa muissa yrityksissä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Mukana on runsaasti matkailualan verkkokauppoja kuten hotels.com, ebookers ja booking.com. Unohtamatta kivijalkakauppoja ja -ravintoloita sekä meillä, että maailmalla.

Lue lisää Cashback -yhteistyöyrityksistä täältä.

Rahaa takaisin jopa 5 %
Saat rahaa takaisin jopa 5 % jokaisesta Cashback -yhteistyöyrityksessä tekemästäsi ostoksesta.

Shopping Points
Kerää Shopping Points -pisteitä ja käytä niitä alennuksiin osoitteessa cashbackworld.com.

 

tse-cashback

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!