Henkilökunta

Home / Turun Silmäexpertit / Henkilökunta

Voit varata ajan maksuttomaan hoitajan infoon puh. (02) 2775100, josta saat lisää tietoa eri leikkausmenetelmistä, niiden eroista sekä itse toimenpiteestä ja jälkihoidosta. Samalla voit kysyä sinua askarruttavista asioista. Hoitaja-infossa tehdään alustava taittovoiman mittaus ja topografiatutkimus. Varsinainen hoitopäätös voidaan tehdä vasta silmälääkärin suorittaman perusteellisen esitutkimuksen jälkeen.

Hoitajat huolehtivat esilääkityksestä ennen leikkausta, antavat kotihoito-ohjeet, avustavat toimenpiteissä ja neuvovat mm. silmätippojen käytössä.

Optikko selvittää yhdessä kanssasi näköongelmasi ja kertoo eri linssivaihtoehdoista, joilla näkösi voidaan korjata. Optikkomme mm.:

  • Suorittaa näöntutkimuksen
  • Tarkistaa mahdollisen taittovirheen
  • Voi halutessasi demonstroida laserleikkaukseen tuleville ikänäköisille monovision ratkaisua piilolasien avulla
  • Tarkistaa silmien yhteistoiminnan ja mahdollisen karsastuksen
  • Mittaa silmänpaineen ja silmien keratometria-arvot
  • Esittelee ja kertoo eri linssivaihtoehdoista
  • Opastaa silmä- ja piilolasien käytössä
  • Opastaa oikeanlaisten aurinkolasien valinnassa

Hyvää huolenpitoa hoidon kaikissa vaiheissa

Minna Sandberg-Lall

Minna Sandberg-Lall

Silmätautiopin dosentti, silmäkirurgi

Minna Sandberg-Lall on tehnyt silmien excimer-laser leikkauksia (PRK, LASIK ja LASEK) päätoimisesti vuodesta 1997 lähtien. Hän on tehnyt useita tuhansia excimer-laserleikkauksia.
Timo Flink

Timo Flink

Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi

Timo Flinkillä on yli 25 vuoden ja 26 000 leikkauksen kokemus. Hän on tehnyt myös silmän sisäisiä mykiön vaihtoja eli harmaakaihi- ja linssileikkauksia eniten Suomessa.
Svetlana Kaljola

Svetlana Kaljola

Silmätauteihin erikoistuva lääkäri

Svetlana Kaljola hoitaa silmäpotilaiden vastaanottoa ja toimenpiteitä mm. luomi- ja näppyleikkaukset ja kulmakarvojen kohotukset sekä lasiaisinjektiot silmänpohjarappeuma potilaille.
Tarja Niemi

Tarja Niemi

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri

Tarja Niemellä on vuodesta 2002 monipuolinen kokemus plastiikkakirurgian sekä esteettisistä että rekonstruktiivisista toimenpiteistä. Turun Silmäexperteissä Tarja tekee Botuliini-pistokset.