Ajankohtaiset uutiset


Kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille aina ensisijaisen tärkeitä. Suomessa on koronavirustilanteen johdosta poikkeusolot. Kaikkea fyysistä kanssakäymistä tulee seuraavilla syillä välttää, joten emme valitettavasti voi palvella sinua toimitiloissamme tällä hetkellä, mikäli 1) sinulla tai läheiselläsi on koronavirukseen viittaavia oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, 2) sinä tai läheisesI olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ollut ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle tai 3) kuulut THL:n ilmoittamaan riskiryhmään. Em. tapauksissa kehoitamme sinua siirtämään tai peruuttamaan vastaanottoaikasi hetimmiten suoraan puhelimitse 02 277 5100 tai sähköpostitse info@silmaexpertit.fi. Kiitos, että huomioit asian hyvissä ajoin omatoimisesti. Silmäklinikkamme ja optikkomyymälämme ovat muutoin normaalisti avoinna. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme kaikki viranomaisohjeita. Olemme huomioineet tilanteen toiminnassamme, jotta voit turvallisin mielin asioida Silmäexperteillä. Pidetään nyt hyvää huolta itsestämme ja toisistamme - arvostamalla aidosti omaa ja kaikkien muiden terveyttä!

Glaukooma on krooninen ja etenevä näköhermon sairaus, joka aiheuttaa vaurioita näköhermonpäähän, hermosäiekerrokseen sekä näkökenttään.

Kohonnut silmänpaine on suurin glaukooman riskitekijä. Korkea silmänpaine vaikuttaa voi vaikuttaa sekä suoralla haitallisella painevaikutuksella hermosäikeisiin että myös heikentämällä näköhermon pään verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Silmäpaine mitataan silmälääkärin luona tarkemmissa tutkimuksissa.

Icare Home on ensimmäinen kotikäyttöön tarkoitettu silmänpainemittari. Se mahdollistaa eri vuorokaudenaikoina ja arjen keskellä tapahtuvan silmänpaineen itsemittaamisen, jolloin saadaan kattava kuva silmänpaineen vaihteluista.


Vuokraamalla Silmäexperteiltä Icare HOME -kotimittarin voit tuottaa silmälääkärillesi arvokasta silmänpainetietoa silmänpaineen vaihteluista ja mahdollisen lääkehoidon vaikutuksista.

Tunnetko itsesi flunssaiseksi tai muulla akuutilla tavalla kuin silmiisi liittyen sairaaksi ennen varaamaasi vastaanottoaikaa? Ole ystävällinen, ja siirrä tai peru siinä tapauksessa aikasi.

Mikäli toimenpideaikaasi on aikaa alle 3 vuorokautta ja tunnet itsesi sairaaksi, jätä soittopyyntö sinua hoitaneelle silmälääkärille.

Peruutukset ja asiaa koskevat soittopyynnöt tulee tehdä ajanvaraukseemme puh. (02) 277 5100.

Kiitos, että huomioit myös muiden terveyden ja hyvinvoinnin!

Arvoisa asiakkaamme!

KORONAPANDEMIASTA JOHTUEN

Olemme valitettavasti joutuneet supistamaan
palveluamme toimitiloissamme toistaiseksi.


ETÄVASTAANOTTOMME palvelee kaikkia puhelimitse.
Ajanvaraus
silmäexpertit.fi tai puh. 02 277 5100


MYYMÄLÄMME on avoinna rajoitetusti klo 8-14

VERKKOKAUPPAMME
silmäterveys.shop 24/7

Akuuteissa asioissa aiemmat leikkausasiakkaamme
voivat jättää soittopyynnön hoitavalle lääkärille.


Emme voi palvella toimitiloissamme tällä hetkellä, mikäli

1) sinulla tai läheiselläsi on koronavirukseen viittaavia oireita
kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta,

2) sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla
tai muuten altistununeita koronavirukselle, tai

3) kuulut THL:n ilmoittamaan riskiryhmään.

TERVEYTTÄ JA HYVÄÄ MIELTÄ
SINULLE!