Silmäexpertit

Keitä me olemme

Olemme täyden palvelun silmäklinikka ja optikkoliike, joka on täysin kotimaisessa omistuksessa.

Tarjoamme kokonaisvaltaista hoitoa silmienne hyväksi aina taittovirheiden laserleikkauksista harmaakaihileikkauksiin. Palveluihimme kuuluu myös silmälääkärin ja optikon vastaanotto sekä monipuoliset silmälaboratoriopalvelut.

Panostamme laadukkaaseen ja yksilölliseen hoitoon. Hoidamme potilaamme vuosien monipuolisella kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla.

Noudatamme Suomalaisen Lääkäriseura Duodecimin taittovirhekirurgian Käypä hoito -suositusta, jota johtava lääkärimme Minna Sandberg on ollut laatimassakin. Lisäksi annamme kaikille Excimer-laser potilaillemme tyytyväisyystakuun. Kysy lisää, kerromme tarkemmin mielellämme!

Laatu- ja tyytyväisyystakuu

Laitteemme ovat huippulaatua ja tieteellisin perustein valittuja. Uusi excimer laserimme AMARIS 750S taittovirheiden korjaukseen on voittanut Medical Excellence -palkinnon ominaisuuksiensa ja tulostensa perusteella. Amaris 750S -laserilla turvallisuus, tarkkuus ja nopeus ovat taatusti huippulaatua.

Valitsemme potilaillemme sopivimman ja parhaimman vaihtoehdon laajasta palveluvalikoimastamme lääketieteellisin perustein. Henkilökunnallamme on myös aina aikaa vastata kysymyksiisi. Teemme työmme vastuuntuntoisesti ja haluamme varmistaa, että saat kaiken ohjeistuksen aina sekä suullisesti että kirjallisesti. Hoitoprosessimme on tarkasti suunniteltu ja auditoitu noudattaen sertifioitua laatujärjestelmäämme. Noudatamme virallisesti sertifioitua ISO 9001:2008 laatujärjestelmää kaikessa toiminnassamme.

Miksi valita Silmäexpertit?

Silmäexperteiltä saat kokonaisvaltaisen hoidon silmillesi kokemuksella, huipputekniikalla, laadulla ja vastuuntunnolla. Tarjoamme alan huippuosaajat, joilla on vuosikymmenten monipuolinen kokemus silmäkirurgiasta. Koska laserkirurgia on potilaalle iso päätös, pyrimme takaamaan sujuvan palvelukokemuksen ja mahdollisimman laajan opastuksen sekä tuen koko hoitoprosessin varrelle.

Laserkirurgimme silmätautiopin dosentti Minna Sandberg on laserleikkausten uranuurtaja Turussa, edelläkävijä Suomessa ja alan kansainvälinen luennoitsija. Hän on ollut myös mukana tekemässä taittovirhekirurgian Käypä hoito -suositusta.

Turvallisessa hoitoprosessissasi silmäkirurgi tekee esitutkimuksen sekä sen yhteydessä täydellisen silmien terveystarkastuksen ja silmäkirurgi huolehtii myös kaikista jälkikontrolleistasi. Haluamme varmistua siitä, että haluamaasi lopputulokseen päästään nopeasti ja hankaluuksitta ja siksi meillä käytetään antibioottitippoja ennen ja jälkeen leikkauksen. Laserleikkauksissa hoitokokonaisuuteemme kuuluvat myös kyyneltiehyisiin laitettavat kyyneltietulpat kuivasilmäisyysoireiden helpottamiseksi ja terapeuttiset piilolinssit, joihin on imeytetty lääkeaineita, suojaamaan silmän pintaa ja lievittämään kipua leikkauksen jälkeen. Tuotevalikoimissamme on uuden sukupolven kostutustuotteita ja muita hoitokeinoja kuivasilmäisyyteen, ja ne on valittu viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen perusteella.

Tutustu henkilökuntaamme täällä.