Meillä olet kokeneiden huippuosaajien hoidossa. Laserkirurgimme silmätautiopin dosentti Minna Sandberg on laserleikkausten uranuurtaja Turussa, edelläkävijä Suomessa ja alan kansainvälinen luennoitsija. Hän on ollut myös mukana tekemässä taittovirhekirurgian KäypäHoito -suositusta.

Laitteemme ovat huippulaatua ja tieteellisin perustein valittuja. Esim. uusi excimer laserimme AMARIS 750S taittovirheiden korjaukseen on voittanut Medical Excellence-palkinnon ominaisuuksiensa ja tulostensa perusteella. Sillä turvallusuus, tarkkuus ja nopeus ovat huipussaan. Meillä voit olla varma siitä, että sinulle valitaan juuri sinulle sopivin ja paras vaihtoehto laajasta palveluvalikoimastamme lääketieteellisin perustein. Henkilökunnallamme on myös aina aikaa vastata kysymyksiisi. Teemme työmme vastuuntuntoisesti ja haluamme varmistaa, että saat aina kaiken ohjeistuksen sekä suullisesti että kirjallisesti. Hoitoprosessimme on tarkasti suunniteltu ja auditoitu noudattaen sertifioitua laatujärjestelmäämme. Satsaamme todella palvelukokemukseesi.

Turvallisessa hoitoprosessissasi silmäkirurgi tekee esitutkimuksen sekä sen yhteydessä täydellisen silmien terveystarkastuksen ja silmäkirurgi huolehtii myös kaikista jälkikontrolleistasi. Haluamme varmistua siitä, että haluamaasi lopputulokseen päästään nopeasti ja hankaluuksitta ja siksi meillä käytetään antibioottitippoja ennen ja jälkeen leikkauksen. Laserleikkauksissa hoitokokonaisuuteemme kuuluvat myös kyyneltiehyisiin laitettavat kyyneltietulpat kuivasilmäisyysoireiden helpottamiseksi ja terapeuttiset piilolinssit, joihin on imeytetty lääkeaineita, suojaamaan silmän pintaa ja lievittämään kipua leikkauksen jälkeen. Tuotevalikoimissamme on uuden sukupolven kostutustuotteita ja muita hoitokeinoja kuivasilmäisyyteen, ja ne on valittu viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen perusteella.

Turun Silmäexperteiltä kokonaisvaltainen hoito silmillesi kokemuksella, huipputekniikalla, laadukkaasti ja vastuuntuntoisesti.

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!