Meillä olet kokeneiden huippuosaajien hoidossa. Laserkirurgimme silmätautiopin dosentti Minna Sandberg on laserleikkausten uranuurtaja Turussa, edelläkävijä Suomessa ja alan kansainvälinen luennoitsija. Hän on ollut myös mukana tekemässä taittovirhekirurgian KäypäHoito -suositusta.

Laitteemme ovat huippulaatua ja tieteellisin perustein valittuja. Esim. uusi excimer laserimme AMARIS 750S taittovirheiden korjaukseen on voittanut Medical Excellence-palkinnon ominaisuuksiensa ja tulostensa perusteella. Sillä turvallusuus, tarkkuus ja nopeus ovat huipussaan. Meillä voit olla varma siitä, että sinulle valitaan juuri sinulle sopivin ja paras vaihtoehto laajasta palveluvalikoimastamme lääketieteellisin perustein. Henkilökunnallamme on myös aina aikaa vastata kysymyksiisi. Teemme työmme vastuuntuntoisesti ja haluamme varmistaa, että saat aina kaiken ohjeistuksen sekä suullisesti että kirjallisesti. Hoitoprosessimme on tarkasti suunniteltu ja auditoitu noudattaen sertifioitua laatujärjestelmäämme. Satsaamme todella palvelukokemukseesi.

Turvallisessa hoitoprosessissasi silmäkirurgi tekee esitutkimuksen sekä sen yhteydessä täydellisen silmien terveystarkastuksen ja silmäkirurgi huolehtii myös kaikista jälkikontrolleistasi. Haluamme varmistua siitä, että haluamaasi lopputulokseen päästään nopeasti ja hankaluuksitta ja siksi meillä käytetään antibioottitippoja ennen ja jälkeen leikkauksen. Laserleikkauksissa hoitokokonaisuuteemme kuuluvat myös kyyneltiehyisiin laitettavat kyyneltietulpat kuivasilmäisyysoireiden helpottamiseksi ja terapeuttiset piilolinssit, joihin on imeytetty lääkeaineita, suojaamaan silmän pintaa ja lievittämään kipua leikkauksen jälkeen. Tuotevalikoimissamme on uuden sukupolven kostutustuotteita ja muita hoitokeinoja kuivasilmäisyyteen, ja ne on valittu viimeisimmän tieteellisen tutkimuksen perusteella.

Turun Silmäexperteiltä kokonaisvaltainen hoito silmillesi kokemuksella, huipputekniikalla, laadukkaasti ja vastuuntuntoisesti.