Vogel Silmätipat

12,40

Vogelin Silmätipat on suunniteltu kosteuttamaan kuivia silmiä ja lievittämään silmien ärtyneisyyttä ja väsymystä. Ne sisältävat ainutlaatuisen yhdistelmän luonnollisia ainesosia kuten hyaluronihappoa ja silmäruohoa (Euphrasia offinalis).

Vain tässä silmätipassa käytettävää silmäruohoa on jo perinteisesti käytetty silmien hoidossa Keski-Euroopassa. Silmäruoholla on antiseptinen vaikutus. Hyaluronihappo on kehon oma aine, joka muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä ja siten kosteuttaa.

Vogelin Silmätipat antavat nopean, tehokkaan ja kestävän kosteutuksen silmille. Ne sopivat myös piilolinssien käyttäjille. 10 ml:n pullossa on ainutlaatuinen, patentoitu 3K®-tippamekanismi, jonka avulla tuote säilyy jopa 6 kk avattuna, ja se annostelee helposti yhden tipan kerrallaan. Säilöntäaineeton koostumus ja CE-merkitty tuote.

Vogelin Silmätipat on myös Vuoden 2018 Hoitotuote!

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!