RevitaLash Advanced ripsienhoitoaine

160,00

REVITALASH® ADVANCED on ainutlaatuinen ripsienhoitoaine, jonka avulla sinäkin saat luonnollisen kauniit pitkät, paksut ja tuuheat ripset.

Lisäät vain pienen määrän REVITALASH® ADVANCED -hoitolineria ripsien tyveen kerran päivässä. Tuloksia voit odottaa jo kolmen viikon päivittäisen käytön jälkeen. Pakkaus riittää jopa kuudeksi kuukaudeksi, jolloin hinta on vain 23,83 €/kk

Jopa 97% REVITALASH® ADVANCED:n käyttäjistä kokee ripsiensä muuttuneen kauniimmiksi, tuuheammiksi ja pidemmiksi. Olivatpa ripsesi hauraat, lyhyet, katkeilleet tai harvat, REVITALASH® ADVANCED:n avulla sinunkin ripsesi tulevat elinvoimaisiksi, kauniiksi ja tasaisen tuuheiksi.

REVITALASH® ADVANCED on USA:n myydyin ripsien hoitotuote ja yksi maan myydyimmistä yksittäisistä kosmetiikkatuotteista.

Vaikuttava aine: Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide

HUOM! REVITALASH-TUOTTEET EIVÄT SISÄLLÄ BIMATOPROSTIA.

Osasto:

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!