MacuShield Gold

34,00

MacuShield Gold on kansainvälisten asiantuntijoiden suosittelema silmien terveyttä edistävä ravintolisä.

MacuShield Gold on markkinoilla ainoa ravintolisä, joka sisältää kaikkia kolmea silmänpohjan luonnollista karotenoidia: mesozeaksantiinia, zeaksantiinia ja luteiinia.

Macushield Goldissa on lisäksi C- ja E-vitamiinia, sinkkiä ja kuparia. Makulaarisen kartenoidin on osoitettu voivan ylläpitää silmänpohjan suojaavaa pigmenttiä, ehkäisten silmänpohjan ikärappeumaa ainutlaatuisella tavalta. Lisäksi ne voivat auttaa ylläpitämään normaalia näkökykyä ja suojaamaan verkkokalvoa.

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!