Ale!

Lahjakortti: Laserleikkaus

2687,90

Kahden silmän taittovirheiden laserleikkaus, sisältäen silmätautien erikoislääkärin tekemän esitutkimuksen ja kaksi jälkikontrollia.

Silmien taittovirheitä voidaan korjata laserleikkauksella, jolloin silmälaseista voi päästä joko kokonaan eroon tai voidaan ratkaisevasti vähentää riippuvuutta niistä. Lue lisää.

Tarjous lahjakortilla nyt 2 687,90 €. Hinta sisältää Kela-korvaukset, mikäli ehdot täyttyvät.

Lahjakorttitilauksesta ei veloiteta toimituskuluja. Mikäli haluat lahjakortin toimituksen sähköisesti pdf:nä, ilmoita sähköpostiosoitteesi kassalla tilauksen kommenttikentässä.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Osasto:

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!