Lahjakortti: Luomileikkaus

1620,00

Yläluomileikkauksella voidaan vaivattomasti korjata näkökenttää häiritsevät roikkuvat yläluomet. Lue lisää.

Lahjakortin mukainen hinta 1 620,00 € Kela-korvauksen jälkeen, kun leikkaukseen on lääketieteellinen syy, joka täyttää korvausehdot. Hinta sisältää toimistomaksun ja tikkien poiston.

Mikäli Kela-korvauksen ehdot eivät täyty kosmeettisen toimenpiteen hinta 1728,00 € (+ alv 24 %)

Lahjakorttitilauksesta ei veloiteta toimituskuluja. Mikäli haluat lahjakortin toimituksen sähköisesti pdf:nä, ilmoita sähköpostiosoitteesi kassalla tilauksen kommenttikentässä.

Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Osasto:

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!