EyeBag haudutustyynyt

49,00

Haudutustyyny on suunniteltu Meibomin rauhasten toimintahäiriöiden hoitoon. Haudutustyynyn käyttö auttaa myös mikäli sinulla on todettu luomitulehdus, kuivat silmät, luomikystia tai näärännäppyjä tai leikkauksen jälkeistä kuivasilmäisyyttä.

Meibomin rauhasten toimintahäiriössä niiden erittämä öljy muuttuu paksuksi vahaksi, joka tukkii rauhaset eikä kyynelnesteeseen erity tarvittavaa öljyä. Rauhasten lämmittäminen avaa tukkeutuneita tiehyeitä, jolloin kyynelnesteen lipidikerroksen rakenne tasapainottuu. Lisäksi liian paksuksi muuttuneesta kyynelnesteestä tulee lämmittämisen ansiosta juoksevampaa.

EyeBag lämmitetään ohjeen mukaisesti ja annetaan vaikuttaa silmillä 10 minuutin ajan. Luomien hieronta tehostaa vaikutusta. Tyynyn voi lämmittää noin 200 kertaa.

EyeBag® Instant kertakäyttöinen haudutustyyny on kätevä silloin, kun mikroaaltouunia ei ole käytettävissä lämmitykseen. Tyyny aktivoituu pakkauksesta pois otettaessa ja lämpenee käyttökuntoon 2-3 minuutissa.

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!