Blink intensive tears PLUS

15,00

Blink intensive tears PLUS -silmätipat on uuden sukupolven tehokas kostutustuote, joka antaa pitkäkestoisen helpotuksen kuivilta ja ärtyneiltä tuntuville silmille.

Tuotteen korkeampi viskositeetti kostuttaa silmää pidempään kuin nestemäiset valmisteet. Blink Intensive Tears PLUS neutraloi väkevöitynyttä kyynelnestettä eli hypotoninen koostumus alentaa kyynelfilmin osmolariteettia paremman stabiliteetin saavuttamiseksi ja tuotteen sisältämä säilöntäaine hajoaa luonnollisiksi aineiksi: vedeksi ja suoloiksi.

Tuote sopii käytettäväksi sekä päivällä että yöllä. Soveltuu käytettäväksi myös piilolinssien kanssa.

Pullo 10 ml, säilyy avattuna 45 vrk.

Tuotetunnus (SKU): 124 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!