Kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme terveys ja turvallisuus ovat meille aina ensisijaisen tärkeitä.

Suomessa on koronavirustilanteen johdosta poikkeusolot. Kaikkea fyysistä kanssakäymistä tulee seuraavilla syillä välttää, joten emme valitettavasti voi palvella sinua toimitiloissamme tällä hetkellä, mikäli 

1) sinulla tai läheiselläsi on koronavirukseen viittaavia oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta,

2) sinä tai läheisesI olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ollut ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle tai

3) kuulut THL:n ilmoittamaan riskiryhmään.

Em. tapauksissa kehoitamme siirtämään tai peruuttamaan vastaanottoaikasi puhelimitse 02 277 5100 tai sähköpostitse info@silmaexpertit.fi. Asiakkaan saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä ottaa sisälle klinikalle, mitä pahoittelemme. Kiitos, että huomioit nämä asiat hyvissä ajoin etukäteen omatoimisesti.

Silmäklinikallamme on hoitajapäivystys ma-pe klo 8-14. Olemme huomioineet tilanteen toiminnassamme, jotta voit tarvittaessa turvallisesti asioida Silmäexperteillä. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilanteen kehittymistä ja noudatamme kaikki viranomaisohjeita.

Pidetään nyt hyvää huolta itsestämme ja toisistamme – arvostamalla aidosti omaa ja kaikkien muiden terveyttä!

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!