cashback-partnerSilmäexperttien veloituksettomalla Cashback -kortilla pääset nauttimaan vaihtuvista tarjouksista myymälässä ja saat rahaa takaisin ostoksistasi Cashback World -yhteistyöyrityksissä sekä keräät Shopping Points -pisteitä erikoistarjouksiin.

Kanta-asiakkuus on ilmainen. Saat liittyessäsi Cashback kanta-asiakaskortin ja voit ladata maksuttoman cash back world älypuhelinsovelluksen puhelimeesi, jolloin sinulla on kortti aina mukanasi. Ostosten tekeminen Cashback-kortilla on helppoa esittämällä kortti ostoshetkellä tai kertomalla vain puhelinnumerosi.

Kanta-asiakkaanamme voit myös tehdä ostoksia ja saada kanta-asiakasetuja muista ohjelmaan kuuluvista yhteistyöyrityksistä. Cashback kanta-asiakasohjelma toimii 47 maassa ja pitää sisällään yli 300 000 ostospaikkaa. Lisäksi voit hyödyntää n.10 000 verkkokauppaa mm. hotel.com, ebookers jne.

Toimi näin:

  1. Nouda liikkeestämme Turun Silmäexperttien maksuton kanta-asiakaskorttisi.
  2. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi myös tästä ja sekä ladata maksuttoman älypuhelinsovelluksen puhelimeesi Appstoresta tai Play-kaupasta. Sovelluksessa sinulla on kortti aina matkassa mukana. Ostosten tekeminen Cashback -kortilla on helppoa. Sinun tulee vain esittää korttisi ostosten tekohetkellä!

Kortti käy myös lukuisissa muissa yrityksissä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Mukana on runsaasti matkailualan verkkokauppoja kuten hotels.com, ebookers ja booking.com. Unohtamatta kivijalkakauppoja ja ravintoloita sekä meillä että maailmalla.

Lue lisää Cashback -yhteistyöyrityksistä täältä.

Rahaa takaisin jopa 5 %
Saat rahaa takaisin jopa 5 % jokaisesta Cashback -yhteistyöyrityksessä tekemästäsi ostoksesta.

Shopping Points
Kerää Shopping Points -pisteitä ja käytä niitä alennuksiin osoitteessa cashbackworld.com.

 

tse-cashback