Luomileikkaus

Home / Palvelut / Luomileikkaus

Ikääntyminen aiheuttaa kollageenisäikeiden heikentymistä. Ihon ja ihonalaiskudoksen kimmoisuus vähenee, ja yläluomen iho alkaa passiivisesti venyä alaspäin poimuille.

Ikääntymismuutoksia tapahtuu muuallakin kasvoissa, mutta ne tulevat usein ensimmäisenä esiin silmäluomilla niiden ihon ohuuden vuoksi. Luomileikkauksilla voidaan vaivattomasti korjata esimerkiksi näkökenttää häiritsevät roikkuvat yläluomet.

Silmien luomileikkaukset

  • roikkuvat luomet
  • ulos- ja sisäänpäin kääntyneet luomet
  • luomien alueiden ”näppyleikkaukset

Mitä luomileikkauksessa tehdään?

Toimenpiteessä ollaan makuuasennossa noin tunnin ajan, hammaslääkärin tuolia muistuttavassa tuolissa. Potilas saa rauhoittavaa lääkettä ennen toimenpidettä tarvittaessa. Ylimääräisen ihon alue piirretään luomille ja paikallispuudutusainetta annetaan ohuella neulalla aivan ihon alle. Tämä on toimenpiteen epämiellyttävin osa ja itse ylimääräisen ihon poisto ei satu. Toimpenpiteen jälkeen, haava suljetaan hyvin ohuella jatkuvalla ompeleella, joka saa olla viikon ajan paikoillaan. Päälle voidaan tarvittaessa laittaa ihoteipit tai antibioottisalvaa.

Potilas saa yksityiskohtaiset ohjeet leikkauskohdan hoitoon ja mm. saunomiseen ja uimiseen toipilasaikana.

Kysy lisää henkilökunnaltamme!

Lisätietoa: yläluomileikkauksen esite

Olen ammatiltani kosmetiikkakonsulentti ja luonnollisesti minun täytyy olla työssäni meikattu ja huolitellun näköinen. Vuosien karttuessa yläluomeni eivät olleet enää niin kiinteät ja meikkaaminen alkoi olla hankalaa. Olin myös aina väsyneen näköinen, kun luomet olivat niin raskaat. Olin siis yläluomileikkauksen tarpeessa.

Leikkaus sujui hyvin ja jo kuudentena päivänä otettiin tikit pois. Vain muutamana päivänä tikkien poiston jälkeen oli hieman turvotusta. Parissa viikossa silmät olivat kuin mitään operaatiota ei olisi tehtykään! Ilme oli levänneen näköinen ja luomet luonnollisen näköiset, ei ”leikatun” näköiset!

Kollegat ja asiakkaat ovat hämmästelleet kun olen kertonut, että minullakin on luomet leikattu. Minna kun on tehnyt niin taitavaa ja kaunista työtä, ettei edes arpia näy! Voin todella suositella!

Ulla Helminen

Varaa aika

Varaa aika hoitoarvioon silmäkirurgiaan perehtyneen ammattilaisen vastaanotolle.

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta (02) 277 5100.

Palvelut

Laserkirurgia on nopea ja turvallinen tapa korjata näköön liittyviä ongelmia. Laserleikkauksella voit päästä kokonaan eroon silmälaseista, piilolinsseistä tai roikkuvista luomista. Soita p. (02) 277 5100 ja kysy sinulle sopivasta hoidosta!

Hinnasto

Laadukas hoito maksaa itsensä nopeasti takaisin elämänlaatuna. Hinnastosta löydät laserleikkaus- ja linssileikkaushinnastomme. Saat halutessasi jopa 24 kk maksuaikaa ilman korkoa.