Kyyneltietulpat kuivasilmäisyyteen

Esiintyykö silmissäsi kirvelyä, vetistystä, roskantunnetta tai kutinaa? Jos vastaat kyllä, ovat silmäsi mitä todennäköisimmin kuivat! Kyyneltietulpat auttavat kuivien silmien hoitoon. Hoitokeinoja on erilaisia:

  1. Silmien kostutustipat, mm. Blink Intensive Tears PLUS ja Biodrop liikkeestämme tai nettikaupastamme.
  2. Kyyneltietulpat: Ne estävät kosteuden valumista pois silmän pinnasta – ”kuin tappi lavuaarissa.”

Form Fit tekee kyyneltietulppien käyttämisestä helppoa ja tehokasta. Form Fit on erittäin pieni yhden koon kyyneltietulppa, joka laajenee kyynelkanavassa juuri sen kokoiseksi täyttäen kyynelkanavan tiiviisti potilaan anatomiaa myötäillen. Täten se sopii taatusti kaikille, eikä aiheuta vieraan esineen tuntemusta potilaalle.

Tulpan voi helposti poistaa huuhtelemalla kyyneltiekanava suolaliuoksella.

 

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!