Botuliini-hoidot

Botuliini-hoidot

Botuliini on luonnossa esiintyvä, bakteerin tuottama proteiini, jota käytetään sairauksien ja esteettisten ongelmien hoidossa. Oikein annosteltuna se on tutkitusti turvallinen lääkeaine, jolla on saatu hyviä tuloksia mm. migreeniiin.

Botuliini vaikuttaa paikallisesti eikä leviä hoitoalueen ulkopuolisiin kudoksiin tai verenkiertoon. Botuliinilla (Botuliinitoksiini tyyppi-A) voidaan hoitaa kasvojen ikämuutoksia, jotka aiheutuvat ilmelihasten aiheuttamista rypyistä. Aineen teho perustuu liika-aktiivisia lihaksia rauhoittavaan vaikutukseen. Kun ilmelihas rentoutuu, ryppy tai ihouurre oikenee. Hoito sopii myös syvempien ihouurteiden ennaltaehkäisyyn aikuisille. Vaikutus alkaa muutaman päivän kuluessa, ja kestää noin 3-6 kk. Toistetuilla hoidoilla saadaan vähitellen pitkäaikaisempi tulos ilmeryppyjä aiheuttavien lihasten heikentyessä. Hoito kestää keskimäärin 20 minuuttia. Potilas voi palata työhönsä ja harrastuksiinsa heti hoidon jälkeen.

Botuliinilla voidaan

  • tasoittaa ns. ilmejuonteita, kuten otsan vaakaryppyjä, silmien naururyppyjä ja kulmakarvojen välissä olevia pystyryppyjä
  • kohottaa kulmakarvoja ja tasoittaa otsaa
  • ennaltaehkäistä ihouurteiden syntyä
  • migreenin, hampaiden narskuttelun ja spasmien hoidossa botuliini toimii estolääkkeen tavoin ja vähentää tehokkaasti ko ongelmia.

Maksuton arvio

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon silmäkirurgiaan perehtyneen ammattilaisen vastaanotolle. Mittausten tulosten perusteella saat silmälääkärin arvion leikkauskelpoisuudestasi.

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta (02) 277 5100.

Leikkausmenetelmät

Silmien laserleikkaus on nopea ja turvallinen tapa korjata näköön liittyviä ongelmia. Laserleikkauksella voit päästä kokonaan eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, arvion tästä saat leikkaavalta silmäkirurgilta.

Voit myös soittaa ja keskustella sinulle sopivasta hoidosta (02) 277 5100.

Hinnasto

Laadukas hoito maksaa itsensä nopeasti takaisin elämänlaatuna. Hinnastosta löydät laserleikkaus- ja linssileikkaushinnastomme.

Voit myös maksaa joustavasti osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Saat halutessasi jopa 24 kk maksuaikaa ilman korkoa.