Silmien laserkirurgia

Silmien laserkirurgia Excimer-laserilla

Silmän etummainen osa, läpinäkyvä sarveiskalvo, vastaa 80% silmien koko taittovoimasta. Siksi pienikin muutos sarveiskalvolla on hyvin tehokas muuttamaan silmän koko taittovoimaa. Silmien laserkirurgiassa sarveiskalvon kudosta haihdutetaan kylmävalolaserilla (argon-fluoridi eksimerilaser, engl. excimer laser). Tällöin sarveiskalvon pintaa voidaan muotoilla halutunlaiseksi taittovirheestä riippuen. Miinuslaseja tarvitsevan henkilön sarveskalvo on liian jyrkkä eli sitä voisi verrata vuoreen, jota laserleikkauksessa loivennetaan tunturiksi. Pluskorjaus leikkauksessa taas liian loivaa sarveiskalvoa tehdään keskeltä kuperammaksi laseroimalla sarveiskalvon periferiaa. Hajataitteisuus eli sylinterileikkauksessa sarveiskalvoa laseroidaan sen jyrkimmästä akselista eniten. Laserleikkauksen edellytyksenä on, että sarveiskalvo on riittävän paksu. Asia varmistetaan leikkausta edeltävässä esitutkimuksessa ultraäänitutkimuksella.

Excimer-laserilla leikattaessa silmän pintaan sarveiskalvon huipulle suunnataan silmälle näkymätöntä ultraviolettivaloa 193 nanometrin aallonpituudella. Sarveiskalvoa hiotaan noin 0,25 mikrometriä kerrallaan. Sarveiskalvoa hiotaan sitä enemmän, mitä voimakkaampi taittovirhe on.

Sarveiskalvo on noin 0,5 millimetriä paksu. Yhden D:n taittovirhekorjaus saadaan aikaan 0,009 millimetrin hionnalla. Laserointi on tietokoneohjattu ja kestää muutamista sekunneista pariin minuuttiin taittovirheen suuruudesta riippuen.

Excimer-laser leikkauksia on tehty vuodesta 1987 lähtien. Miljoonia potilaita on leikattu. Tällä hetkellä mailmassa tehdään noin 3 miljoonaa excimer-laser leikkausta vuosittain ja Euroopassa noin 500 000.

Maksuton arvio

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon silmäkirurgiaan perehtyneen ammattilaisen vastaanotolle. Mittausten tulosten perusteella saat silmälääkärin arvion leikkauskelpoisuudestasi.

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta (02) 277 5100.

Leikkausmenetelmät

Silmien laserleikkaus on nopea ja turvallinen tapa korjata näköön liittyviä ongelmia. Laserleikkauksella voit päästä kokonaan eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, arvion tästä saat leikkaavalta silmäkirurgilta.

Voit myös soittaa ja keskustella sinulle sopivasta hoidosta (02) 277 5100.

Hinnasto

Laadukas hoito maksaa itsensä nopeasti takaisin elämänlaatuna. Hinnastosta löydät laserleikkaus- ja linssileikkaushinnastomme.

Voit myös maksaa joustavasti osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Saat halutessasi jopa 24 kk maksuaikaa ilman korkoa.

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!