LASIK vs. SMILE -leikkaukset

Taittovirheiden korjauksia tehdään myös SMILE-tekniikalla. Tutkimusten mukaan kuitenkin SMILE-leikkauksessa on suurempi riski mm. steriilin sarveiskalvon tulehdukseen kuin LASIK-operaatiossa.

SMILE-leikkauksen riskit

Steriilin sarveiskalvon tulehdus

SMILEssa, kuten myös FEMTOLASIKissa, on suurempi riski steriiliin sarveiskalvon tulehdukseen (DLK) kuin tehtäessä LASIKissa läppä mikrokeratometrilla. Asia on todettu laajoissa kansainvälisissä meta-analyyseissä (laaja tutkimusten synteesi) J Cataract Refract Surg 2011; 37: 2151-2159 ja J Refract Surg. 2012 Jan;28(1):15-24.

Hitaampi toipuminen

SMILEn jälkeen toipuminen on hitaampaa kuin LASIKissa eikä menetelmä sovi lainkaan pienen taittovirheen korjaukseen tai jos taittovirheessä on paljon hajataitteisuutta. SMILEllä ei voi myöskään korjata kaukotaitteisuutta (=plus-voimakkuuden tarve kaukolaseissa) tai korkeamman asteen taittovirheitä ollenkaan. Mahdolliset SMILEn uusintaleikkaukset on tehtävä pintalaseroinnilla (PRK tai FLOW) tai ohuella LASIK läpällä.

Pintalaserointi eli PRK, FLOW tai LASEK sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka harrastavat esim. kontaktilajeja tai muusta syystä voivat saada iskuja silmiin eivätkä siksi halua LASIK-läppäleikkausta. PRK, FLOW tai LASEK tulee kysymykseen myös, mikäli sarveiskalvon paksuus ei riitä.

Seuraamme jatkuvasti lääketieteellisen tutkimuksen tuloksia ja käytämme vain tieteellisesti luotettavaksi ja hyviksi todettuja menetelmiä.

Maksuton arvio

Varaa aika maksuttomaan hoitoarvioon silmäkirurgiaan perehtyneen ammattilaisen vastaanotolle. Mittausten tulosten perusteella saat silmälääkärin arvion leikkauskelpoisuudestasi.

Voit varata ajan myös puhelimitse numerosta (02) 277 5100.

Leikkausmenetelmät

Silmien laserleikkaus on nopea ja turvallinen tapa korjata näköön liittyviä ongelmia. Laserleikkauksella voit päästä kokonaan eroon silmälaseista tai piilolinsseistä, arvion tästä saat leikkaavalta silmäkirurgilta.

Voit myös soittaa ja keskustella sinulle sopivasta hoidosta (02) 277 5100.

Hinnasto

Laadukas hoito maksaa itsensä nopeasti takaisin elämänlaatuna. Hinnastosta löydät laserleikkaus- ja linssileikkaushinnastomme.

Voit myös maksaa joustavasti osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Saat halutessasi jopa 24 kk maksuaikaa ilman korkoa.

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!