Turun Silmäexpertit laserleikkaus teknologia Amaris 750S

Schwindin AMARIS 750S laserlaitteessa suorituskyky ja turvallisuus on viety huippuunsa. Silmien laserointi on uusitulla laserillamme vieläkin nopeampaa ja tarkempaa. Hienostunut lasersäde varmistaa tasaisen ja tarkan lopputuloksen ainutlaatuisen 6D-silmänseurantajärjestelmän varmistaessa silmän asennon kuudessa eri suunnassa ja 25:n mittauspisteen perusteella.

Schwind AMARIS 750S laserin etuja ovat:

Nopeus; hoitoaika on erittäin lyhyt. Laserointi kestää 1,5sekuntia/dioptria.

Turvallisuus; 6D-silmänseurantajärjestelmä mittaa silmän asentoa 1050 kertaa/sekunti ja laserissamme on lisäominaisuus, jolla laite tarkkailee 25:ta eri pistettä värikalvolla verraten pisteitä topografia-mittauksen vastaaviin pisteisiin.

Tarkkuus; äärimmäisen hienostunut lasersäde mahdollistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Useat kliiniset tutkimukset kertovat erinomaisista leikkaustuloksista. AMARIS 750S on voittanut monia Medical Excellence palkintoja. Lisätietoa laserleikkauksistamme löydät täältä.
Varaa aikasi maksuttomaan hoitoarviokäyntiin tai suoraa silmäkirurgille esitutkimukseen numerosta 02-277 5100.

https://www.youtube.com/watch?v=SKySo5UvGMI

Parhaillaan palveluksessasi!
 

SILMÄKLINIKKA & OPTIKKOMYYMÄLÄ

avoinna ma-pe klo 8.30-16.30


AJANVARAUS SILMÄLÄÄKÄRILLE JA OPTIKOLLE verkkoajanvarauksella, puh. (02) 277 5100 tai info@silmaexpertit.fi

HUOM. MAKSUVÄLINEENÄ EI KÄY KÄTEINEN.

 

VERKKOKAUPPA 24/7 silmäterveys.shop

 

FACEBOOK | TWITTER | LINKEDIN | INSTAGRAM


TERVETULOA!

Huomioimme koronaepidemian mahdollisimman hyvin palveluhygieniassamme. Tarjoamme asiakkaalle hengityssuojan ja mahdollisuuden puhdistaa kätensä. Henkilökunnallamme on käytössä suojamaskit. Huolehdimme, että asiakkaamme voivat noudattaa tiloissamme turvaväliä. Henkilöstömme varmistaa etukäteen kaikkien asiakkaiden terveyden tilaa koronan osalta. Puhdistamme palvelutilaamme jokaisen asiakkaan jälkeen. 

Huomioithan, että emme voi palvella toimitiloissamme, mikäli sinulla tai läheiselläsi minkäänlaisia flunssan oireita kuten hengitystieoireita, yskää tai kuumetta, tai sinä tai läheisesi olette olleet viimeisten 14 päivän aikana ulkomailla tai muuten altistununeita koronavirukselle. Asiakkaiden saattajia emme valitettavasti voi tällä hetkellä myöskään ottaa sisätiloihin klinikalle. Mikäli saattaja on välttämätön, pyydämme että ilmoitat asiasta etukäteen.


Terveytesi on tärkeä työmme. Ilo nähdä!