Ajanvaraus

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarauksessa on tarjolla aikoja silmälääkärin vastaanotolle ja kontrollikäynnille sekä optikon ja silmähoitajan palveluihin klinikallemme, mm. leikkausarvioon.

Ajanvaraus toimenpiteisiin ja tutkimuksiin klinikalle on mahdollinen vain puhelimitse (02) 277 5100 (ma-pe klo 8-16).

Pyydämme huomioimaan ajanvarausta tehtäessä, että edellytämme käyntiperusteittain saapumista klinikalle hyvissä ajoin ennen vastaanottoaikaa, jotta voimme tehdä tarvittavat vastaanoton valmistelutoimet. Katso tarkemmat saapumisajat eri käyntiperusteille tältä sivulta alempaa.

HUOM. Ajanvaraustoiminnossa voi esiintyä Turun Silmäexpertit Oy:stä riippumattomista syistä teknisiä ongelmia mobiililaitteilla käytettäessä, minkä johdosta varausta ei pääse suorittamaan loppuun asti, joten suosittelemme nettiajanvarauksen tekemistä ns. pöytätietokoneelta tai klinikkamme aukioloaikana puhelimitse. Pahoittelemme ongelmaa, ja haemme siihen parhaillaan ratkaisua.

Silmälääkärin etävastaanotto

1. Varaa alla olevasta ajanvarauskalenterista itsellesi sopiva aika puhelimitse tapahtuvalle etävastaanotolle kohdasta ”Haluan varata ajan”.

2. Siirry verkkokauppaamme silmäterveys.shop, valitse ostoskoriin silmälääkärin etävastaanotto puhelimitse ja suorita maksu valitsemallasi tavalla. Ajanvarauksesi tulee voimaan maksusuorituksen myötä. Muista kirjata verkkokauppaostoksen asiakastietoihin se puhelinnumerosi, johon lääkäri soittaa sinulle etävastaanottoaikaan.

3. Etävastaanottoaikaan pidä puhelin lähelläsi soittoäänet päällä ja ole valmiina vastaamaan ilmoittamassasi numerossa lääkärin soittaessa.

Lue lisää etävastanotosta täältä, tai kysy tarvittaessa lisätietoa puh. 02 277 5100 (ma-pe 8.30-16.30) tai info@silmaexpertit.fi

Ajanvaraus toimenpiteisiin ja tutkimuksiin

Ajanvaraus toimenpiteisiin, leikkauksiin ja silmälaboratorioon tapahtuu ainoastaan puhelimitse (02) 277 5100 (ma-pe klo 8.30-16.30), jotta voimme arvioida hoidon tarpeet ja mahdollisuudet sekä huomioida tarvittavat lisätiedot.

Huomaathan, että saapumisajat on määritetty käyntiperusteittain. Ilmoittaudu ajoissa alla olevan ohjeen mukaan.

Silmätautien erikoislääkärin vastaanotto

Silmien terveydentilan ja näön tarkastus

  • uusi asiakas: varaa 30 min aika ja saavu paikalle 30 min aiemmin
  • aiemmin Silmäexperteillä käynyt asiakas: varaa 20 min aika ja saavu paikalle 30 min aiemmin

Laserleikkauksen jälkikontrolli

  • varaa 20 min aika
  • saavu paikalle 15 min aiemmin

Optometristin/optikon vastaanotto

Näöntarkastus tai piilolasisovitus

  • varaa 30 min aika
  • saavu paikalle 10 min aiemmin

Silmähoitajan vastaanotto

Leikkausarvio laserleikkausta varten

  • Varaa 40 min aika

Silmänpaineen mittaus

  • Varaa 10 min aika

Varatun ajan peruuttaminen

Mikäli ette jostain syystä pääsekään varaamallenne vastaanottokäynnille, ilmoitattehan siitä puhelimitse viimeistään edellisenä päivänä.

Peruuttamatta jätetystä vastaanottoajasta veloitamme 70 euroa, mikäli esteestä ei ole ilmoitettu vuorokautta ennen sovittua vastaanottoa.

Peruuttamattomasta toimenpideajasta veloitamme 20% toimenpiteen hinnasta. Toimenpideajan peruutus on tehtävä viimeistään 3 vuorokautta ennen toimenpidettä. Maanantain ajat kuitenkin jo edeltävän viikon torstaina.

Peruuttamattoman vastaanottoajan/toimenpideajan laskutuslisä on 15 euroa.